Fiul lui Brigitte Pastramă, HĂRȚUIT de un taximetrist: A tras pe dreapta și a scos la mine un CUȚIT

Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, a fost hărțuit de un taximetrist, în București. 

Fiul lui Brigitte Pastramă a fost protagonistul unui episod care se putea transforma într-o tragedie, după ce un taximetrist l-a agresat în mașină, pentru că voia să-l jefuiască.

În timp ce se îndrepta spre casa surorii sale, pentru a se plimba împreună în parc, fiul lui Brigitte Pastramă a fost protagonistul unui moment care putea avea un final tragic.

Băiatul a apelat la serviciile de taximetrie ale unei companii cunoscute din Capitală, dar după ce s-a urcat în mașină, șoferul a tras pe dreapta și a început să îl amenințe pe tânăr cu un cuțit, dar și cu un spray lacrimogen.

"Am vrut să îmi plimb câinele și sora, să îi scot prin parc pe amândoi. Și m-am pierdut pe drum, că nu știu ce a vrut taximetristul să-mi facă. Eram în taxi, trage omul pe dreapta, fără ca eu să îi spun ceva, și scoate la mine un cuțit și un spray cu piper. Mă uit la el și îi zic: Nene, dar ce vrei să faci cu alea? Nu, te rog, lasă-mă, că nu ți-am zis nimic. A început să mă înjure și să își dea cu spray d-ăla în ochi. M-am și julit în timp ce fugeam de el", a povestit Robert Sfăt, potrivit Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel