Fiul Iulianei Tudor a împlinit 10 ani! Ce mesaj i-a transmis vedeta!

Iuliana Tudor (43 ani) este o mămică mândră și fericită! Fiul ei, Tudor, a împlinit ieri 10 ani, motiv pentru care părinții l-au sărbătorit în familie. Nici nu se putea altfel având în vedere situația în care ne aflăm și restricțiile cauzate de pandemia de Coronavirus.

“Am ales să sărbătorim în familie. Doar noi. Dar, chiar și așa ne-am distrat”, povestește vedeta TVR și prezentatoarea emisiunii “Vedeta Populară”, pe care o puteți vedea într-o ipostază inedită în pozele în care apare alături de sărbătoritul familiei.

“În urmă cu 10 ani, într-o zi de joi, la ora 8.57, a venit pe lume fiul meu...copilul meu Dumnezeit, cum îmi place să-i spun. Un copil așteptat îndelung, dorit îndelung și iubit de atunci cu fiecare zi mai mult! De 10 ani am devenit o altă femeie, mai bună, mai înțeleaptă, mai răbdătoare, mai caldă, mai atentă..pe scurt, Mamă!

Mi-ai dat rost! Îți mulțumesc pentru că Ești! Te iubesc! La mulți ani, puiul meu!”, au fost cuvintele pline de emoție pe care Iuliana Tudor le-a postat și pe rețelele de socializare cu ocazia zilei de naștere a fiului său, Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel