Fiul Clejanilor, prins drogat la volan. A făcut circ la INML: Nu vă dau voie să mă filmați, că sunt șmecher

Dan Manole, alias Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost prins drogat la volan, sâmbătă noaptea, în București. 

În urma unui control de rutină, polițiștii l-au testat pe Fulgy cu aparatul DrugTest, iar organele legii au decis să-l ducă la Institutul de Medicină Legală, acolo unde să-i fie prelevate probe biologice. În urma testului făcut s-a ajuns la concluzia că fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a consumat canabis. 

”Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din Capitală. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre”, se arată în comunicatul Poliției Române. 

Fulgy a făcut circ la INML

Fiul Clejanilor a făcut circ în fața Institutului Național de Medicină Legală (INML), după ce a fost prins drogat la volan.

”Eu nu vă dau voie să mă filmați, că sunt șmecher”, a replicat fiul Clejanilor la ieșirea de la INML, potrivit Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel