FINALISTE BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie

Emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, se apropie de sfârșitul celui de-al treilea sezon. Sâmbătă seară, a avut loc o gală spectaculoasă, în cadrul căreia au fost anunţate finalistele.

FINALISTE BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. Bianca a fost prima concurentă care a defilat în semifinala sezonului trei. În ton cu tema Galei, "Aripi de înger", Bianca a defilat într-o ținută mulată, accesorizată cu o pereche uriașă de aripi albe. Concurenta a prezentat o acrobație cu ajutorul unei instalații compusă din mai multe cercuri concentrice. Evoluția sa a fost apreciată de către jurați.

FINALISTE BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. Emiliana a încercat să între în rolul unui Cupidon cu un costum improvizat dintr-un body comercial, săbii pentru copii și vopsea argintie de mașină. Alina nu a pregătit un număr special, bazându-se doar pe ținută. De menţionat că ţinuta Iulianei a fost extrem de apreciată, ea fiind şi singura protejată în gala de sâmbătă.

FINALISTE BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. "Tragem linie şi socotim", a spus Ilinca Vandici. "Poate este unul dintre cele mai dificile momente", a zis prezentatoarea. Au urmat nominalizările concurentelor, la un pas de eliminare aflându-se Alina şi Anca. 

FINALISTE BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. În această săptămână, în preferinţele telespectatorilor, pe primul loc s-a clasat Iuliana, urmată de Bianca şi Emiliana. Cele două fete nominalizate pentru a părăsi competiţia, Alina şi Anca, nu s-au aflat printre primele trei locuri în preferinţele telespectatorilor. 

[citeste si]

FINALISTE BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. Anca a părăsit, în cele din urmă, competiţia. „Din păcate, drumul tău se încheie aici. Îţi mulţumim pentru că te-am cunoscut. Anca părăseşte în aplauzele voastre competiţia", a spus Ilinca Vandici, care le-a felicitat pe cele patru finaliste.

Astfel, cu doar o săptămână înainte de marea finală, Anca a pierdut șansa de a câștiga titlul de Cea mai stilată femeie din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel