Filmul Mizerabilii, favorit la Oscar 2013

Filmul Mizerabilii, ce urmează să aibă premiera în acest an, de Crăciun, se anuntă a fi pe departe unul din favoritele premiilor Oscar.

Cu o distribuție de succes formată din Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Russell Crowe, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen si Eddie Redmayne filmul se deosebește de celelalte prin faptul că se vor filma live scenele în care actorii vor cânta melodiile. În alte filme de acest gen, melodiile cântate de actori sunt înregistrate în studiouri și apoi rulate în timp ce se filmează. Ideea îndrăzneață îi aparține regizorului Tom Hooper, premia cu Oscar in 2011 pentru pelicula "Discursul Regelui".

” Va fi ceva total diferit. E pentru prima dată când cineva a realizat un musical în acest mod.” declară Anne Hathaway, actrița care o interpreteză pe Fantine, o lucrătoare ajunsă pe drumuri și determinată să se protitueze pentru a-și întreține fetița. Aceasta ajunge pe mâinile soților Thenardier(Helena Bonham Carter și Sacha Baron Cohen) care sunt plătiți lunar de către Fantine pentru ca fetița  să fie servitoare și să mănânce resturile lor. Ofițerul de poliție Javert( Russell Crowe) este cel care se află permanent pe urmele lui Jean, implacabil în dorința sa de a-l captura și de a-l vedea pedepsit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel