Fiicele lui Gabriel Cotabiță, mesaj pentru fanii și prietenii tatălui lor

Cele trei fiice ale lui Gabriel Cotabiță, Aela, Milena și Eliza, au transmis un mesaj celor care se îngrijorează de starea de sănătate a tatălui lor, mulțumind, de asemenea, și celor care au respectat dorința familiei de a gestiona această situație cu discreție, răbdare și cu încredere în șansele de recuperare ale artistului.

„Mesajul acesta vine ca urmare a speculatiilor din ultimele zile si se adreseaza exclusiv fanilor, prietenilor si persoanelor dragi tatei care se ingrijoreaza.

Medicii care se ocupa in aceste momente delicate de tatal nostru impreuna cu noi toate reprezentam o echipa. O echipa care este alaturi de el trup si suflet si care se ocupa constant de ameliorarea starii in care se afla.

Va asiguram ca beneficiati de transparenta in comunicarea evolutiei starii de sanatate a tatalui nostru. Insa va reamintim ca atunci cand va fi cazul de noi declaratii oficiale, ele vor fi facute de catre singurele persoane abilitate: reprezentantii Spitalului Floreasca, cu acordul nostru.

Multumim celor care au inteles si respecta in continuare dorinta noastra de a gestiona situatia curenta cu discretie, rabdare si in mod special cu o viziune pozitiva asupra prezentului si viitorului omului si artistului Gabriel Cotabita.", este mesajul postat pe Facebook de cele trei fiice ale lui Gabriel Cotabiță. 

Au trecut mai zile de cand Gabriel Cotabita este tinut in viata numai de aparate. Pentru ca medicii nu ii dau artistului mari sanse de supravietuire, cele trei fiice au dorit ca un preot sa il impartaseasca pe tatal lor, care s-au putea stinge oricand.
Vinerea trecută, Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla la sala de forță. Echipajul SMURD sosit la fața locului l-au resuscitat minute bune pe artist, după care el a fost dus la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, unde a fost stabilizat și conectat la aparate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel