Fiica lui Virgil Ianțu vrea să plece la facultate în străinătate. În ce țară va studia Jasmina

foto: Virgil Ianțu, Facebook
foto: Virgil Ianțu, Facebook

Fata lui Virgil Ianțu intenționează să-și continue studiile în afara țării. 

Omul de televiziune Virgil Ianțu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că se gândește cu groază la momentul când fiica lui o să plece de acasă. Tânăra își dorește să studieze în altă țară.

“Părinte să fii cred că este cel mai complicat lucru din lumea aceasta, necesită cea mai mare implicare! Până la un anumit punct, construcția unei case mi s-a părut cel mai greu lucru. Îți dorești un copil sănătos din toate punctele de vedere, educat, dar nu numai academic, cu un caracter bun, sănătos emotional și vrei să ai și o relație bună cu el. Încearcă să faci asta să vezi cât de ușor sau de complicat este! Este extrem de frumos, dar necesită multă implicare! Trebuie să fii aproape de copilul tău și când ești foarte ocupat, mai ales când are nevoie de tine, atât la bune, cât și la rele!” a spus Virgil Ianțu pentru publicația amintită.

În ce țară va studia Jasmina

Virgil Ianțu spune că nu mai are emoții când vine vorba despre viața amoroasă a fiicei sale. Prezentatorul TV este relaxat și are încredere în fiica sa. Cu toate acestea, singurele gânduri care îl preocupă sunt legate de plecarea tinerei de acasă, deoarece aceasta a decis să își continue studiile în Spania, la o școală unde va învăța despre mediul de afaceri și tactici de business.

"M-am setat și m-am reglat, împreună ne-am reglat! Singurul gând care mă apasă este că o să plece la școală. O să plece de acasă, cum e normal! În Spania pleacă. E o școală care pregătește manageri pentru evenimente, pentru HoReCa, pentru ospitalitate și nu doar atât! Învață structura unui business și de acolo poate să facă chiar orice vrea ea!" a mai dezvăluit Ianțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel