Fiica lui Paul Walker, transformare radicală

Meadow, fiica lui Paul Walker, s-a schimbat mult. Tânăra a postat recent, pe Instagram, o fotografie cu care și-a uimit fanii.

Meadow Walker, în vârstă de 18 ani, a postat, joi, prima fotografie a sa din ultimul an. Ea a crescut și mulți fani cred că seamănă tot mai mult cu celebrul actor din "Fast & Furious".

Reacțiile fanilor au fost pe măsură, "Ai ochii și zâmbetul tatălui tău", a comentat un admirator, în timp ce altul scria: "Uite cât de mult seamănă cu Paul!"

Meadow încă primește foarte mult sprijin de la fanii lui Paul, precum și din parte familiei "Fast & Furious". 

Fundație de caritate

Tânăra a ajutat la lansarea fundației de caritate, care se concentrează asupra pasiunii lui Paul pentru biologia marină și pentru protejarea oceanelor și a faunei sălbatice. Lansarea a avut loc chiar pe 12 septembrie 2015, ziua de naștere a lui Paul. 

La vremea aceea, Meadow a împărtășit cu fanii o fotografie veche, cu ea micuță împreună cu Paul și a scris: "Gândindu-mă la tatăl meu, m-am trezit reflectând asupra pasiunilor lui. Pasiunea sa pentru ocean, pentru salvarea animalelor, pasiunea sa de a ajuta oamenii și bunăvoința sa spontană. Am vrut să încep această fundație pentru că vreau să prezint lumii acea parte din el", relatează CelebsNow.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel