Fiica lui Ion Dichiseanu, mărturii și acuzații grave: Am să dovedesc că a fost MALPRAXIS! Ni s-a spus că este cancer

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Fiica actorului Ion Dichiseanu este hotărâtă să facă dreptate în cazul tatălui său, internat în spital de mai bine de 3 luni. 

Ion Dichiseanu trece prin momente grele și se află internat în spital de mai bine de trei luni. Fiica lui, Ioana, i-a ținut pe fanii marelui actor la curent cu tot ce se întâmplă cu acesta și a făcut acuzații dure la adresa medicilor. 

Ioana Dichiseanu își strigă durerea pe rețelele de socializare și face apel la cei care-i iubesc tatăl să se roage pentru sănătatea lui. Mai mult, aceasta este hotărâtă să ia acțiune în acest caz și vrea să demonstreze că erorile unor cadre medicale de la clinica privată, unde a fost dus inițial, au dus la înrăutățirea stării de sănătate a reputatului artist. Astfel, Ioana Dichiseanu vrea să dovedească existența unui caz de malpraxis.

"Medicii s-au săturat să mă audă. Au descoperit foarte multe erori"

"În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata. Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă.

Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori", scria fiica lui Ion Dichiseanu pe Facebook.

De ce se află Ion Dichiseanu în spital. "Am să dovedesc că a fost malpraxis"

”S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor. Aș vrea să nu las lucrurile așa.

Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis. S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată. Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap. Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare", a declarat Ioana Dichiseanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel