FIFA 18. Modul Cupa Mondială Rusia 2018 - gratuit

EA Sports anunţă că din data de 29 mai toţi cei care au achiziţionat jocul FIFA 18 vor putea juca gratuit modul "Cupa Mondială 2018".

Veste bună pentru pasionaţii de FIFA. EA Sports anunţă că din data de 29 mai jocul FIFA 18 va primi un update prin intermediul căruia toţi cei care au cumpărat jocul vor putea juca modul "World Cup Russia 2018". 

Actualizarea va putea fi descărcată gratuit de către toţi utilizatorii de FIFA 18, pe toate platformele: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

"Indiferent dacă doriți să jucați Cupa Mondială sau să vă bucurați de experiența revigorată a FIFA World Cup ™ Ultimate Team, actualizarea gratuită are ceva pentru toată lumea, anunţă www.easports.com.

[citeste si]

Stadioane realistice

Experimentați entuziasmul și drama celui mai mare eveniment din lume cu modul autentic de turneu al Cupei Mondiale, care include toate cele 32 de țări licențiate, sau rescrieți istoria cu un turneu personalizat care utilizează națiuni necalificate, cum ar fi SUA, Italia, Olanda și Chile", anunţă cei de la EA Sports. 

Update-ul conţine reproduceri fidele ale celor 12 stadioane din Rusia pe care se vor juca meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018, bannere ale echipelor şi tribune la înaltă rezoluţie. 

Pachetul oficial de grafică și difuzare oferă o experiență reală de fotbal datorită motorului de joc Frostbite, care oferă scene cinematografice care continuă experiența FIFA World Cup mult timp după fluierul final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel