Feriha, un nou serial, la Kanal D

Feriha - Kanal D
Feriha - Kanal D

Din 19 octombrie, de la ora 21:00, Kanal D lansează serialul “Feriha”, o ecranizare palpitantă a poveştii unei adolescente care lupta cu prejudecăţile celor din jur, o producţie în care iubirea pură se amestecă cu frustrarea şi minciuna.

În “Feriha”, ne reîntâlnim cu Hazal Kaya, talentată actriţa care a interpretat rolul lui “Nihal” din serialul “Iubire ascunsă” (Ask-i memnu), difuzat de Kanal D.

Feriha Yilmaz (Hazal Kaya), protagonista serialului, locuieşte în Istanbul, împreună cu părinţii şi cei doi fraţi ai săi. Ea provine dintr-o familie săracă, dar învaţă foarte bine şi are ambiţii mari. Tatăl ei, RızaYılmaz (Metin Çekmez), este portar în Etiler, un cartier bogat al Istanbulului, iar mama, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este menajeră. Feriha nu acceptă faptul că este fiica de portar şi le promite părinţilor că va avea o viaţă mai bună decât a lor. Intrată cu bursă la facultate, Feriha crede că de acum înainte viaţa ei va fi mult mai frumoasă. Atât de mult îşi doreşte această schimbare încât începe să modifice realitatea, dându-le de înţeles noilor colegi, majoritatea bogaţi, că provine dintr-o familie înstărită.

Pe aleile facultăţii, Feriha îl întâlneşte pe Emir Sarrafoğlu (Cagatay Ulusoy), “băiatul de aur” al facultăţii, “prinţul moştenitor nocturn”, cum îl alintă prietenii. Emir, un tânăr chipeş, are părinţi bogaţi şi este înconjurat de prieteni “de bani gata”, lucru care o va determina pe Feriha să menţină aparenţele de “fată bogată”.

Cei doi tineri se îndrăgostesc nebuneşte unul de altul, iar Feriha ajunge să cadă în plasa propriilor minciuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel