Fericire amară pentru ”Lori din Onești”. Gestul vedetei după maneaua locul 1 în România. ”Merge la proști și tu de ce n-ai profita”

foto Facebook Loredana Groza
foto Facebook Loredana Groza

Maneaua Loredanei a ajuns astăzi pe locul 1 în România, în trending. Mondial, a picat pe 35, după ce vineri a fost pe 8. Chiar dacă e un succes pentru artiști, se pare că reacțiile fanilor, care nu sunt deloc încurajatoare pentru Loredana, au determinat-o pe artistă să facă un gest neașteptat. 

Pe contul său personal, unde are peste 50.000 de urmăritori, Loredana Groza a postat ceea ce a postat și pe pagină, unde sunt 1,2 milioane de fani. La postarea de pe contul său, a restricționat însă comentariile, asta în contextul unei majorități critice. 

Fanii par a fi supărați pe ”Fericire”

Pe pagina de Facebook, în schimb, comentariile au curs, chiar dacă într-un număr extrem de mic pentru o piesă care se bucură de locul 1 în România. Dacă la o poză oarecare, Loredana strânge câteva mii de like-uri, la anunțul despre noua ei melodie, o manea, au reacționat 450 de oameni. 150 de comentarii nu vin chiar să laude această schimbare de strategie a vedetei către o zonă de mare succes pe TikTok, dar aparent deloc apreciată de fanii ei: 

”Este oribilă piesa asta iar videoclipul plin de cocalarii zeloși și bombardieri de doi lei!”

”Numărul 1 e prea puțin, vrem numărul zero. De acolo începe șmecheria!”

”Dacă l-au vizionat 1,4 milioane de oameni, nu înseamnă că le-a și plăcut. Eu totuși am remarcat carpetele sau macatele alea, ce-or fi ele, de pe fundal, ele fac melodia.” 

”Textul e minunat! Ați rămas în pană de cuvinte? Or avea și ele Corona, sunt în moarte clinică și au nevoie de resuscitare? Feri...feri...feri!”

”Merge la proști și tu de ce n-ai profita”

”Sper că această melodie este un pamflet!”

”Mă duc după un Aspenter.... Să nu fac AVC”

”Mai bine remixai melodia lui Sișu si Puya- Foame de bani”

”Mă întreb oare ce urmează. I-ai ratat pe Adi Minune si Guță. Probabil cu ei vei face următorul șlagăr. A scăzut nivelul muzicii tale sub nivelul mării.”

”Mare melodie, mari artiști, ți-ai stricat toată cariera”

”Chiar că mi-a dispărut fericirea după ce am dat play”. 

Mesajul lui ”Lori din Onești”

Loredana, care se semnează ”Lori din Onești”, spune despre melodia ”Fericire”, pe care o cântă alături de Jador, FlorinSalam, Costi, Culiță, Baboiash, Ștefan, Nicu Paleru, Adi VL, Jean de la Craiova și Vali Vijelie, că ”Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă... de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap... reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt că o regină. Tzuki. Lori din Onești”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel