Feli, mesaj pentru fostul iubit: Îmi pare rău

Feli Donose
Feli Donose

Feli Donose a simţit nevoia să transmită un mesaj în care își cere iertare fostului iubit, dar şi tuturor celor pe care i-a rănit de-a lungul timpului.

"Mă încearcă multe sentimente când îmi aduc aminte de piesa Timpul. Este o piesă inspirată din viața mea, într-un punct în care acum mulți ani în urmă ieșisem dintr-o relație în care cineva a ajuns să sufere din cauza mea. Urât sentiment să știi și să simți că ai rănit inima cuiva, și simt acum când scriu aceste rânduri să îmi cer iertare.

Îmi pare rău

Îmi pare rău și îmi cer iertare tuturor oamenilor pe care i-am rănit voit și nevoit. De cele mai multe ori nevoit, iar voit...lovind din inima rănită.
Revenind la povestea Timpul, cumva, m-am pus în locul iubitului meu de atunci. Am jucat rolul lui că să înțeleg " de cealaltă parte" cum se simte.
Cum se simte când încerci să faci un om să te iubească pentru că tu îl iubești? Cât de tare ești dispus să mergi în iubirea aia toxică doar că să nu plece cel iubit de lângă tine?.. Cât de departe mergi să nu te smulgi din brațele cui iubești, chiar dacă simți că acele brațe te țin doar că te îndrăgește ca și suflet dar cu felul tău de iubire nu a ajuns să rezoneze... deși ar fi vrut?

Este o poveste reală pe care cu toții am trăit-o la un moment dat. Și să nu credeți că roata în viață mea nu s-a întors și nu am suferit și eu. Ea mereu se întoarce. Cât în viață există echilibru, unde ai fost rănit, vei fi "pansat" și iubit și invers. Da astea sunt lecții. 

Acum iubesc sincer

Mulțumesc, Viață! Pentru tot ce îmi iei, pentru tot ce îmi oferi! Că prin tine Dumnezeu lucrează să mă facă fericită!
Acum iubesc sincer, și sunt iubita cald și sincer. Când bătrânii din viața voastră, oameni cu experiență vieții va spun că la un moment dat vine jumătatea voastră, să îi credeți!

După iubiri și dezamăgiri frumoase, eu l-am întâlnit pe Cătălin. Acum ușor, ușor se așează totul!
Îmbrățișați tot ce trăiți!", a scris Feli pe pagina de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel