Feli, apel în social media: "Gata cu măștile. Nu mai vreau like-uri după aparențe și reguli. Vreau like-uri pentru cine sunt REAL"

După câteva zile bune în care nu le-a mai dat nicio veste fanilor, pe rețelele de socializare, Feli a postat o poză cu un mesaj impresionant pentru aceștia.

"Poate cineva se intreaba de ce de 7 zile nu am mai postat poze pe insta. Poate cuiva ii e efectiv egal. Perfect normal. De cand social media a devenit asa o portita de confirmare, din nevoia de a arata oamenilor cine esti real ( sau de cele mai multe ori sincer vorbit - NU ), totul e o presiune. Likeuri. Se zice ca daca ai, esti iubit, esti VAZUT! Daca nu ai, "cine mai esti?". Social media pe cat de mare te poate creste, pe atat de mult te poate si manca. Iti ia adevaratul Sine, ti-l da de pereti, si dupa ce l-a lovit bine cu bullying, ti-l editeaza cu multe filtre si il ambaleaza frumos. Dar a 2a zi o iei de la zero", a scris Feli pe contul personal de Instagram.

Sunt dependentă

"Oare azi ce sa postez?" "Oare cate like - uri primesc?" "Nu posta poze alb-negru, Feli! Ca alea nu prind!" " Vezi la ce ore postezi CA NU PRINZI LIKE-URI!" Nu stiu cat bine imi face postarea asta. Poate e un mare minus, dar poate nu. Sunt dependenta de social media. Suntem in ziua de azi TOTI aproape fara exceptie" vanatori de like-uri". Ma bucura ca imi apreciati pozele dar cel mai mult ma bucura CA MA CITITI! Ca cititi descrierile pozelor mele fie ele mai triste sau pline de bucurie si recunostinta, fie ele poeziile mele despre Nora Luna si nu numai! Asta imi confirma ca prin faptul ca am ales sa fiu carte deschisa cu voi, in urma reactiilor voastre si pro si contra a ce scriu eu pe aici, ma ajutati sa ma VAD si sa am grja sa ma indrept tot mai mult spre mine pe zi ce trece! Dupa ora 22:00 din evaluarile Instagram nu e tocmai o ora buna pentru like-uri", a mai adăugat aceasta.

Gata cu măștile

"Nu mai vreau sa primesc like-uri dupa aparente si reguli. Vreau like-uri pentru cine sunt REAL! Sa ma iertati pentru cand am postat poze zambind, dar real nu zambeam, sa ma iertati cand am pus poze nervoasa si poate v-am transmis stari proaste. Mie pe zi ce trece tot mai mult imi place transparenta. Sa ma las sa ma vedeti fix asa cum sunt. Daca asa primesc like, fiecare like e pt Feli cea care alege sa fie reala. Gata cu mastile! Mastile sa le mai pui, Feli, numai sa o minti pe mama ta pentru perioadele in care te intreaba cum te simti, iar tu pt ca o iubesti, minti ca esti bine. Las aici o poza dintr-un moment in care traiam real. Muzica, esti bucuria mea", a mai scris artista.

 
 
 
View this post on Instagram

Poate cineva se intreaba de ce de 7 zile nu am mai postat poze pe insta. Poate cuiva ii e efectiv egal. Perfect normal. De cand social media a devenit asa o portita de confirmare, din nevoia de a arata oamenilor cine esti real ( sau de cele mai multe ori sincer vorbit - NU ), totul e o presiune. Likeuri. Se zice ca daca ai, esti iubit, esti VAZUT! Daca nu ai, "cine mai esti?". Social media pe cat de mare te poate creste, pe atat de mult te poate si manca. Iti ia adevaratul Sine, ti-l da de pereti, si dupa ce l-a lovit bine cu bullying, ti-l editeaza cu multe filtre si il ambaleaza frumos. Dar a 2a zi o iei de la zero. " Oare azi ce sa postez?" "Oare cate like - uri primesc?" "Nu posta poze alb-negru, Feli! Ca alea nu prind!" " Vezi la ce ore postezi CA NU PRINZI LIKE-URI!" Nu stiu cat bine imi face postarea asta. Poate e un mare minus, dar poate nu. Sunt dependenta de social media. Suntem in ziua de azi TOTI aproape fara exceptie" vanatori de like-uri". Ma bucura ca imi apreciati pozele dar cel mai mult ma bucura CA MA CITITI! Ca cititi descrierile pozelor mele fie ele mai triste sau pline de bucurie si recunostinta, fie ele poeziile mele despre Nora Luna si nu numai! Asta imi confirma ca prin faptul ca am ales sa fiu carte deschisa cu voi, in urma reactiilor voastre si pro si contra a ce scriu eu pe aici, ma ajutati sa ma VAD si sa am grja sa ma indrept tot mai mult spre mine pe zi ce trece! Dupa ora 22:00 din evaluarile Instagram nu e tocmai o ora buna pentru like-uri. Nu mai vreau sa primesc like-uri dupa aparente si reguli. Vreau like-uri pentru cine sunt REAL! Sa ma iertati pentru cand am postat poze zambind, dar real nu zambeam, sa ma iertati cand am pus poze nervoasa si poate v-am transmis stari proaste. Mie pe zi ce trece tot mai mult imi place transparenta. Sa ma las sa ma vedeti fix asa cum sunt. Daca asa primesc like, fiecare like e pt Feli cea care alege sa fie reala. Gata cu mastile! Mastile sa le mai pui, Feli, numai sa o minti pe mama ta pentru perioadele in care te intreaba cum te simti, iar tu pt ca o iubesti, minti ca esti bine. Las aici o poza dintr-un moment in care traiam real. Muzica, esti bucuria mea. #eusuntfeli #felidinpoveste

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) onOct 3, 2019 at 12:25pm PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel