FAZA ZILEI cu Poliția și Raluca Bădulescu. Bomba abia acum urmează!

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

Creatoarea de modă Raluca Bădulescu a fost oprită de un echipaj de Poliție în noaptea de 31 decembrie, la mică distanță de casă, cu 13 minute după ora 23,00, oră la care există interdicția privind circulația liberă.

Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au oprit-o pe vedeta TV între Arcul de Triumf și Piața Victoriei și au constatat că Raluca Bădulescu nu avea actele la ea, nici extinctor în mașină, dar nici declarația pe propria răspundere, așa cum prevede legea.

„Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870 de lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul, Ralucăi Bădulescu, potrivit înregistrării difuzate de România TV.

Dar bomba abia acum urmează! România TV spune că jandarmul care însoțea echipajul de Poliție ar fi spus că Raluca Bădulescu părea că a consumat și alcool, însă polițiștii nu aveau aparat etilotest în dotare și au lăsat-o să plece. Conform sursei citate, polițiștii s-ar fi dus după șoferiță, dar aceasta deja ajunsese acasă căci locuiește în apropiere.

Așadar, polițiștii au amendat-o pentru că nu avea declarația pe propria răspundere, dar nu au verificat și dacă a consumat alcool pornind de la informația dată de jandarm. Pentru Poliție se pare că e mai grav că un șofer circulă după ora 23.00, depășind cu un sfert de oră termenul legal, dar dacă cumva ai consumat alcool, ești liber la șofat. 

Nu știm dacă Raluca Bădulescu a consumat alcool, dar dacă polițiștii au lăsat-o să plece, așa cum transmite România TV, căutând-o ulterior pentru a o verifica cu aparatul etilotest... asta spune multe despre Poliția Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel