Fascinant: O interpretare de excepție, la doar 8 ani

O fetiță în vârstă de numai opt anișori reușește o interpretare excepțională a compoziției semnate de Marcel Lucien Grandjany, "The Fountain" (Fântâna), care, cu siguranță, după ce o veți asculta vă va lăsa fără cuvinte.

Alisa Sadikova, elevă a Şcolii de Muzică la Conservatorul de Stat din St. Petersburg, face dovada unui talent excepțional, dovedind nu numai o tehnică de interpretare perfectă, ci și o capacitate deosebită de a reda emoție publicului care o ascultă. Dacă mai adăugați și faptul că micuța cu chip angelic a început să cânte la harpă în urmă cu doi ani, perfecțiunea atinsă de ea în interpretare merită recunoaștere internațională a măiestriei ei, mai ales că din clip se observă că abia reușește să atingă coardele cele mai lungi.

Acum în vârstă de 1o ani, Alisa Sadikova și-a perfecționat stilul, reușind să uimească cu rapiditatea  cu care învață compoziții dificile. De exemplu, piesa Nocturne "Razluka" de M. Glinka,  Alisa și-a însușit-o în doar 20 de zile de practică, exersând nu mai mult de trei ore pe zi, deși între timp lucra la alte patru piese foarte dificile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel