Farsa care a dat fiori internauților: Bucureștiul, pe harta Rusiei

bucuresti, harta rusiei, campionatul mondial de fotbal 2018, farsa
bucuresti, harta rusiei, campionatul mondial de fotbal 2018, farsa

Cracovia, Varșovia, Odessa, Riga sau Tanin, dar și Bucureștiul au apărut pe o hartă a Rusiei, țară care va organiza, în 2018, cea de-a 21 ediție a Campionatului Mondial de Fotbal.

"Rusia anunță orașele care vor găzdui meciurile din Camionatul Mondial 2018" este articolul care însoțește harta care a dat fiori internauților. În imagine, pe lângă Moscova și Soci, apar și unele care nu aparțin Rusiei, precum Cracovia si Varșovia din Polonia, Odessa din Ucraina, capitala Letoniei - Riga, capitala Republicii Belarus, dar și capitala României - București, scrie sport.ro.

Citește și Criza din Ucraina a început la București, susține Lavrov

"Meciul de deschidere al Cupei Mondiale 2018 va fi jucat în Varșovia. Finala este programată patru săptămâni mai târziu, la Kiev. (...) Celelalte meciuri Cupa Mondială se vor juca la Moscova, Tallinn, București, Minsk, Kaunas, Riga, Stalingrad, Odessa, Soci și Cracovia", se specifică în articol.

În încheiere, apare o declarație a președintelui Federației Ruse de Fotbal, Nikolaj Tolstych, care susține că "avem ocazia să arătăm Rusia reală".

Din fericire, articolul și harta sunt componentele unei farse, rod al imaginației celor de la publicația olandeză de satiră Speld.nl, în contextul situației tensionate din Ucraina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel