Facebook plătește pentru înregistrări audio. Care sunt condițiile și cât poți câștiga

Facebook dorește să își îmbunătățească tehnologia de recunoaștere vocală.

Facebook dorește să își îmbunătățească tehnologia de recunoaștere vocală, conform Engadget. Compania, care este dată în judecată de fiscul american, a încetat din a mai asculta mesajele vocale ale utilizatorilor, așa că are nevoie de înregistrări scurte, pentru care plătește.

Facebook a inițiat programul „Pronunciantions", iar participanții pot primi până la 25 de lei. Utilizatorii vor folosi aplicația Viewpoints, pe care compania a mai folosit-o să plătească oameni pentru chestionare.

Înregistrări

 (w670)

Munca constă în repetarea construcției „Hei, Portal", urmată de numele mic al unui prieten din lista de prieteni. Acest lucru trebuie repetat de două ori pentru zece prieteni pentru a primi 200 de puncte în Viewpoints. La 1.000 de puncte, utilizatorii le pot transforma în bani reali, adică 5 dolari americani.

Facebook nu le oferă șansa utilizatorilor să se îmbogățească spunând numele prietenilor, sigur, însă metoda companiei este una interesantă pentru a îmbunătăți capacitățile de transcriere ale inteligenței artificiale, fără a accesa ilegal mesajele vocale ale oamenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel