EXATLON. Vladimir Drăghia, asul din mânecă. Bonus: ce urmează sâmbătă

Marți, concurenții din echipa Faimoșilor de la Exatlon au avut o revenire spectaculoasă, după înfrângerea dureroasă din seara anterioară.

După un debut fulminant de cinci la zero în favoarea echipei Faimoșilor, totul părea că se va încheia cu un scor umilitor pentru echipa adversă, dar concurenții din echipa Războinicilor s-au mobilizat și au micșorat uimitor diferența. Bătălia a fost strânsă întrucât miza probei pusă în joc a fost din nou casa și confortul acesteia, care le vor asigura un tonus și un psihic excelent în probele viitoare.

Asul din mânecă

Vladimir Drăghia s-a simțit ca peștele în apă la proba extrem de dificilă care i-a pus în dificultate pe majoritatea concurenților. Fost înotător de performanță, Vladimir Drăghia și-a lăsat în urmă adversarii, la fiecare duel, acesta fiind asul din mâneca echipei Războinicilor. Salturile în apă de la un obstacol la altul, îndemânarea, rapiditatea și forța acestuia l-au adus tot mai aproape de câștigarea probelor.

Ionuț și Bogdan, adversari redutabili, nu au avut nicio șansă în fața lui Vladimir pe traseul extrem de spectaculos, cu foarte multe treceri prin apă, combinate cu cățărări, și culminând cu o probă de îndemânare și strategie.

[citeste si]

Sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, competiția va ține o țară cu sufletul la gură, întrucât concursul este unul spectaculos: România va întâlni Mexic și se vor duela în probe extrem de dificile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel