Exatlon România. Beatrice de la Războinici: Am așteptat până când a murit...

Denisa Zamfir / 14 sep 2018 / 23:04 Salveaza PDF Comentarii
Beatrice Olaru
Descriere foto: Beatrice Olaru

Exatlon, 14 septembrie. Beatrice Olaru, de la Războinici, și-a făcut curaj și a vorbit la Exatlon despre povestea cutremurătoare a vieții sale.

Beatrice de la Războinici are o poveste de viață impresionată. A crescut fără tată și a rămas cu regretul că nu a înțeles de ce i-a părăsit. Din păcate, tatăl ei s-a stins din viață.

''E foarte sensibil. De copil am preferat să închid acea portiță și să rămână acolo. Tata a făcut alegerea să nu facă parte din viața mea, din viața noastră. Nu l-am judecat niciodată și nu o să îl judec acum când nu mai este în viață de foarte puțin timp. Îl știu doar din poze și l-am văzut de vreo două ori când eram foarte mică. Nu o să reușesc niciodată să înțeleg cum poți să dai viață a două suflete și să nu fii curios măcar o dată în viață dacă ai tăi copii respiră. Tot timpul l-am căutat cât am fost mici, apoi am renunțat pentru că am fost respinși și mereu mă consolam că se va maturiza, va deveni mai înțelept și ne va căuta. Am așteptat până când am aflat că a murit...ca apoi să îmi reproșez tot mie că nu am făcut pasul ăsta spre el și să nu îl întreb măcar: de ce?..Doar când pronunț sentimentul tată, am niște sentimente foarte ciudate, de la furie, tristețe până la neînțelegere...'', a povestit Războinica Beatrice Olaru.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22