EXATLON - Kanal D. Vladimir Drăghia, Giani Kiriță, competiție de foc în Republica Dominicană

Douăzeci de concurenți, dintre care zece sunt personalități publice, vor întra intr-o confruntare unică, ce presupune probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacție și puterea psihică. 

Vedetele înscrise în competiția EXATLON, ce va fi difuzată la Kanal D, începând din 7 ianuarie, sunt cântăreața Claudia Pavel (Cream), gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiții olimpice și europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanță și actor cunoscut, Giani Kiriță, fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, Diana Belbita, luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prințesa Războinică, Anca Surdu, dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial și european, și Andrei Stoica, campion mondial la kickboxing, categoria heavyweight.

Acestor nouă vedete urmează să li se mai alăture în viitorul apropiat încă un nume cu greutate, ca să întregească echipa starurilor. Cei zece magnifici vor fi nevoiți să treacă prin probe de foc și să înfrunte zi de zi echipa redutabilă formată din concurenți non-vedetă, femei și bărbați, cu toții la fel de preocupați de activitățile sportive, persoane care au fost selectate pe sprânceană la un casting riguros.

Așadar, echipa vedetelor va fi una foarte puternică, fiecare dintre combatanți având intense activități sportive în prezent sau istoric bogat în domeniul competițiilor de performanță.

Concursul se va desfășura aproape în timp real, sub ochii telespectatorilor din România, în peisajul exotic din Republica Dominicană.

Ce spun Drăghia și Bulimar

„Am făcut înot 12 ani, de la 6 ani până la 18 ani. În fiecare zi, mă trezeam la 6 dimineața, înotam 20 de kilometri pe zi, am avut parte de un regim cazon. Pregătirea aceasta m-a disciplinat foarte mult", a spus Vladimir Drăghia.

„Exatlon va fi ca o olimpiadă. Sunt antrenată pentru astfel de competiții și răspund cuprovocărilor. Am experiența concursurilor, am încredere în forțele mele, în pregătirea mea, dar, în același timp, am învățat să nu-mi subestimez adversarii", spune Diana Bulimar.

[citeste si]

Premiu uriaș

EXATLON va marca o nouă etapă în istoria formatelor reality, prin veridicitate, competiție sută la sută, sincronizarea din punct de vedere al raportului între defasurarea competiției și momentul difuzării. Telespectatorii vor putea urmări aproape în timp real ceea ce se întâmplă cu concurenții. Un singur învingător va lua premiul cel mare de 100.000 de Euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel