EXATLON - Diana Belbiţă: Ce poate fi mai dur de atât

Duminică seară, la Kanal D va debuta "Exatlon", competiția care va pune față în față două echipe puternice: pe de-o parte, Echipa Faimosilor, formată din zece vedete, și Echipa Războinicilor, formată din oameni obișnuiți, dar care practică intens activități sportive.

Ajunși deja în Republica Dominicană, unde se vor desfășura probele care le va testa concurenților capacitatea fizică, concurenții au început deja să își pună în valoare atuurile.

Diana Belbiţă, luptătoare profesionistă de MMA, spune că pregătirea ei sportivă și competițiile de MMA la care ia parte au călit-o îndeajuns, astfel că nu se teme de ceilalți adversari de la "Exatlon". Mai mult, amatoare de senzații tari și adrenalină, a acceptat provocarea de a lua parte la "Exatlon" pentru a-și testa limitele.

"Nu cred că am o slăbiciune ieșită din comun, sunt în general o fire versatilă, mă acomodez în orice situație, nu mi-e teamă că voi sta nemâncată. Slăbesc destul de mult pentru competiții. Nu mi-e teamă că vor fi probe foarte dure, fac asta de mică, mă bat în cușcă. Ce poate fi mai dur de atât până la urmă? De asta am și acceptat provocarea. Am auzit că Exatlon este cea mai dură competiție din România; mi-am zis:", a declarat Diana Belbiţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel