Eurovision 2011 debutează marţi. Joi, România intră în concurs

hotel fm - eurovision
hotel fm - eurovision

Eurovisionul de anul acesta, organizat în oraşul german Düsseldorf, va începe marţi cu prima semifinală, iar trupa Hotel, care reprezintă România, va intra în competiţie joi, în cea de-a doua semifinală, anunţă organizatorii evenimentului.

Din semifinale se vor califica melodiile care vor primi cele mai mari note de la juriu şi de la telespectatori. Publicul va da note marţi şi joi, în timpul transmisiei TV a semifinalelor, iar juriul va acorda note luni şi miercuri, la ultimele repetiţii. Finala Eurovision 2011 va avea loc sâmbătă. Semifinalele şi finala vor fi transmise în direct în România de postul public de televiziune.

La ediţia de anul acesta a concursului, a 56-a din istorie, participă 43 de ţări.  Casele de pariuri creditează România cu a 19-a şansă la câştigarea competiţiei. Favorita concursului este Franţa, urmată de Marea Britanie.

Hotel FM a câştigat finala selecţiei naţionale cu melodia "Change", compusă de Gabriel Băruţă. Trupa este formată din David Bryan (voce), Gabriel Băruţă (pian şi backing vocals) şi Alex Szus (tobe).

Anul trecut, România a fost reprezentată la Eurovision de duetul Paula Seling-Ovidiu Cernăuţeanu, care s-a clasat pe locul 3 cu melodia "Playing with Fire".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel