Etta James, spitalizată din cauza unei infecţii sangvine

Etta_James
Etta_James

Cântăreaţa Etta James a fost internată într-o clinică din California din cauza unei infecţii sangvine, a anunţat, vineri, fiul artistei americane.

Cântăreaţa în vârstă de 73 de ani, considerată o veritabilă legendă a muzicii blues, a fost internată într-o clinică din oraşul californian Riverside, la începutul acestei săptămâni, fiind diagnosticată cu o infecţie la nivelul tractului urinar şi cu septicemie, a declarat Sametto James, fiul artistei, scrie Mediafax.

" A fost o infecţie cu adevărat puternică. Acum se simte însă mult mai bine ", a adăugat Sametto James.

Etta James s-a confruntat în trecut cu obezitatea, iar în anul 2003 a suportat o intervenţie chirurgicală de montare a unui inel gastric.

Totodată, la mijlocul lunii ianuarie din acest an, soţul cântăreţei, medicul Elaine James, a anunţat că partenera lui de viaţă a fost diagnosticată cu demenţă şi urmează un tratament contra leucemiei.

Etta James nu a mai apărut pe scenă de la începutul anului 2010.

Etta James, al cărei nume real este Jamesetta Hawkins, este o cântăreaţă americană de jazz, blues şi R&B, născută la Los Angeles, pe 25 ianuarie 1938. De-a lungul unei cariere impresionante, Etta James a fost recompensată cu patru premii Grammy şi 17 Blues Music Awards. A fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 1993, în Blues Hall of Fame în 2001 şi de două ori în Grammy Hall of Fame - în 1999 şi în 2008

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel