Este o cântăreață celebră și recunoaște că nu prea ştie să citească

Dezvăluiri despre educația primită, din partea unei cântărețe celebre. Deși spune despre mama ei că era o profesoară minunată și a fost chiar și reporter, artista a recunoscut că lectura este dificilă pentru ea, deoarece nu a mers "prea mult la școală".

Într-un interviu recent, cântăreaţa americană Katy Perry a dezvăluit că a fost crescută într-o familie cu convingeri creştine stricte şi nu a mers "prea mult la şcoală", pentru că familia ei s-a mutat de multe ori în diverse oraşe americane pe vremea când era copil, iar educaţia ei a avut mult de suferit, relatează Mediafax.

"Am o problemă cu lectura... nu am mers la şcoli prestigioase, pentru că părinţii mei nu credeau în sistemul public de educaţie. Au dorit ca educaţia mea să fie influenţată de religia lor, aşadar eu mergeam la acele şcoli pe jumătate educaţionale pe jumătate creştine care ofereau o educaţie de tipul «pop-up shop» (magazine deschise temporar)", a declarat Katy Perry.

Artista nu își învinovățește părinții pentru educația primită și chiar a povestit despre mama sa, Mary Hudson, că era o minunată profesoară.

"A frecventat câteva şcoli de fete din regiunea oraşului Carmel, apoi s-a înscris la Universitatea Berkeley şi după aceea a studiat în străinătate, în Spania. Vorbeşte franceză, obişnuia să picteze, dar acum se limitează la activităţile din ministeriatul creştin. A fost chiar şi reporter. Îşi dorea să fie ca Barbara Walters", a adăugat artista Katy Perry.

În urmă cu mai bine de o lună, Katy Perry a avut norocul de a se număra printre celebritățile care au urcat pe scenă alături de legendara trupă The Rolling Stones, într-un concert susținut în Las Vegas, fiind ultima inclusă în concert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel