EXCLUSIV  Ernest - Mihai Bendeac. Ce a zis vedeta TV despre actor: Este...

Scutaru Cristina / 15 ian 2018 / 08:54 Salveaza PDF Comentarii

Stela Popescu spunea, la interviurile DC News, că nu îi place Mihai Bendeac, adăugând că: "Orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deși am auzit că a fost un student eminent la teatru. Nu știu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea".

În acest context, l-am întrebat pe Ernest ce crede despre umorul lui Mihai Bendeac. Vedeta TV a spus că nu îl urmărește prea des pe acest actor. "Mi se pare un pic vulgar, dar nu trebuie neapărat să îmi placă mie sau să fiu eu cel care își dă cu părerea. El este bun în ceea ce face, este foarte priceput", a zis Ernest.

[citeste si]

"Nu pot să spun că este pe gustul meu. Mi se pare un pic vulgar, dar nu trebuie neapărat să îmi placă mie sau să fiu eu cel care își dă cu părerea. El este bun în ceea ce face, este foarte priceput. Mie mi se pare un pic vulgar umorul lui, dar asta cere și publicul, genul acesta de vulgaritate. Bănuiesc că și el poate să facă lucruri cuminți, dar nu vor avea același succes. (...) Nu am o problemă, dar nici nu pot să spun că îl urmăresc prea des pe Mihai Bendeac. Prefer alt gen de comedie", a spus Ernest la interviurile DC News.

Amintim că cei doi au filmat, la un moment dat, împreună.

Iată răspunsul integral:


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27