Emil Mitrache, „Americanu'" din „La bloc", schimbare de macaz. Ziua casnic, noaptea taximetrist

Emil Mitrache, „Americanu'" care făcea senzație pe vremuri în serialul „La bloc", a ajuns taximetrist.

Pe la începutul anilor '2000 juca rolul unui om de afaceri, un rol de macho, în cel mai de succes serial românesc de la acea vreme. Emil Mitrache a făcut senzație în serialul „La bloc", în rolul lui „Americanu'". După încheierea proiectului „La bloc", actorul a mai prins câteva colaborări în televiziune și la gale de Lokal Kombat, în calitate de ring announcer. De câțiva ani însă, a intrat într-un con de umbră, concentrându-se pe creșterea copiilor. 

Ziua casnic, noaptea șofer pe Uber

În prezent, „Americanu'" este băiat harnic, de casă. O ajută pe soția sa atât cu treburile casnice, cât și în afacerea cu bijuterii. În plus, noaptea, Emil Mitrache este șofer pe Uber. 

„Asigurări, mediator, teatru, taximetrie şi cine ştie ce mai vine. O ajut pe soţie, facem şi brăţări, bijuterii. Îmi place să gătesc. Am fost şi bonă, de 10 ani de când au apărut copiii. În weekend mai ies, e o ocupaţie interesantă. Când ies cu taxi-ul, ies de obicei seara. Mulţi se urcă în spate. Sunt oameni care mă recunosc şi după voce. Oamenii nu prea mă recunosc pentru că e întuneric, dar când mă văd se uită şi spun: `Mă înşel?`, le spun că nu au cum să se înşele singuri şi că da, sunt eu, iar ei spun spun `Ce onoare!`", a dezvăluit Emil Mitrache  la Antena Stars.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel