Emil Mitrache, Americanu' din La Bloc, probleme financiare. Unde a ajuns să lucreze

În urmă cu 10 ani erau vedetele adorate de milioane de români. Au jucat în serialul "La Bloc", primul sitcom românesc, iar, după terminarea proiectului, vieţile actorilor au luat-o pe cărări nebănuite. 

După 600 de episoade jucate în celebrul serial, actorul Emil Mitrache, zis şi Americanu, şi-a încercat norocul în mai multe activităţi profesionale, însă acum practică taximetria, scrie Cancan.

Cu doi copii, Americanu n-a mai trăit niciun vis şi şi-a deschis o pizzerie care în doi ani a ajuns în faliment. Singurul sprijin financiar a venit din partea indemnizaţiei. "Am avut indemnizaţia de la stat, din economii, e greu şi uite tocmai când am făcut şi noi copii tocmai atunci ne-am dus la vale cu veniturile. Mai nou, sunt consultant financiar în asigurări", declara Emil Mitrache. De la asigurări, a trecut acum şi la şoferie. Actorul Emil Mitrache s-a înscris în sistemul UBER, cel pe care taximetriştii clasici vor să-l interzică.

La rândul său, Mihai Coadă, care a jucat rolul "Nelu Curcă" din "La bloc", a renunţat la actorie, s-a pensionat şi îşi dedică restul vieţii credinţei. Potrivit sursei citate, fostul actor s-a retras la mânăstire.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel