Ema Uta și Alex Bodi s-au afișat pentru prima dată împreună

Foto: Instagram @officialbodialex
Foto: Instagram @officialbodialex

Ema Uta a postat un videoclip pe pagina sa de Instagram în care Alex Bodi o lua în brațe.

Alex Bodi și Ema Uta sunt plecați de câteva zile în Maldive. Se pare că cei doi se simt de minune unul în compania celuilalt. Ei au grijă să posteze zilnic pe rețelele de socializare pentru a-i pune la curent pe internauți, conform Can Can.

Alex Bodi a apucat-o pe Ema Uta de fund

Pe lângă zecile de filmulețe postate pe InstaStory în care apar peisajele minunate ale insulei exotice, Ema Uta a decis să pună un videoclip alături de iubitul ei, Alex Bodi. Make-up artista s-a filmat, astfel în timp ce își arăta formele, fiind în costum de baie, iar la câteva secunde distanță apărea și Alex care o lua pe aceasta în brațe. Afaceristul a apucat-o chiar de fund, semn că cei doi chiar formează un cuplu.

Alex Bodi și Ema Uta, cazați într-un complex de mare lux

Cei doi îndrăgostiți se află la Soneva Fushi, în Maldive, unde condițiile de cazare sunt cu mult peste așteptări. Complexul este unul dintre cele mai scumpe de pe insulă. Pentru o săptămână de cazare, cu mic dejun inclus, Alex Bodi a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 50 de mii de euro. În total, vacanța i-a costat pe afacerist și Ema, ținând cont de plimbarea cu private jet-ul și alte plăceri luxoase, în jur de 80.000 de euro.

Ema Uta și Alex Bodi se bucură împreună de momentele de relaxare de pe insula exotică. Merg la spa, beau cafeaua împreună, primesc micul dejun la pat, fac activități sportive, merg la plajă, se alintă și se pozează în fiecare zi. Să nu uităm că în fiecare seară cei doi merg la cină, cât se poate de romantică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel