Elwira Petre, anunț despre al treilea copil cu Mihai Petre: Simt o iubire intensă! Un nou membru în familie este binevenit!

Foto: Instagram Mihai Petre
Foto: Instagram Mihai Petre

Elwira Petre a făcut primele declarații despre al treilea copil. 

Elwira și Mihai Petre au câștigat sezonul 4 Asia Express și în ciuda comentariilor acide care au circulat în mediul online pe tot parcursul emisiunii, dar și după, cei doi au demonstrat că formează o echipă foarte bună.

Chiar dacă au trecut împreună prin multe competiții, au recunoscut că au întâmpinat unele discuții din cauza presiunii jocului, dar au știut să se calmeze unul pe celălalt.

Acum, Elwira Petre a vorbit despre cel de-al treilea copil.

Soția dansatorului și-ar fi dorit să își mărească familia, iar dacă acest lucru se va întâmpla, ea va fi foarte fericită.

"Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate", a declarat Elwira Petre, pentru Antena Stars.

Mihai Petre recunoaște că de când a devenit tată s-a schimbat complet și spune că se simte mult mai puternic și simte o iubire ce nu poate fi descrisă în cuvinte.

"Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi necondiționată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!", a declarat Mihai Petre.

"Au fost momente grele, dificile, însă Asia Express mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat"

 

Recent, întrebați dacă s-a schimbat ceva în relația lor de când au ieșit câștigători ai competiției, Elwria și Mihai susțin că nu au existat schimbări majore în relația lor după această experiență, însă cele minore au fost în bine. 

"Am atât de mare încredere în căsnicia mea și în omul de lângă mine, încât nu am nevoie de teste. Au fost momente grele, dificile, însă Asia Express mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt. În același timp, cu ocazia acestui show am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai. Am avut parte de momente frumoase, dar și de momente grele. Important este să știi să gestionezi momentele mai puțin plăcute", a spus Elwira Petre, pentru viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel