Elton John spune că Madonna arată ca o stripteuză de bâlci

Legendarul muzician, Elton John a făcut câteva remarci usturătoare la adresa Madonnei, susține CNN Entertainment. Favoritele lui Elton John sunt acum cântăreţele din noul val. El le apreciază pe Rihanna şi Katy Perry, dar o preferă și pe Lady Gaga.

Deși în trecut erau foarte buni prieteni, Sir Elton a declarat în timpul unui interviu acordat celor de la Sunday Night din Australia, că Madonna “Este un coșmar. Cariera ei a luat sfârșit, iar ea arată ca o stripteuză de bâlci.”

Se pare că Elton John ar fi luat mult prea în serios atacurile Madonnei la adresa lui Lady Gaga. Sir Elton consideră că regina muzicii pop s-a purtat groaznic cu prietena și nașa fiului său.

Muzicianul și-a permis chiar să îi dea și câteva sfaturi superstarului, afirmând în timpul interviului că “Dacă Madonna ar avea puțin bun simț, ar fi înregistrat o piesă, precum “Ray of Light”, ar fi stat departe de povestea cu dansul și ar fi rămas o cântăreață pop deosebită și ar fi continuat să scoată piese pop deosebite, lucru la care se pricepe extraordinar. Dar nu! A vrut să demonstreze că e... şi mai şi arată ca o stripteuză de bâlci".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel