Elliot Page, prima poză cu pieptul după operația „salvatoare” de transformare în bărbat

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Actorul american Elliot Page a fost lăudat pe rețelele de socializare după ce a pozat la pieptul gol.

Conform BBC, postarea de pe Instagram a lui Page i-a încântat pe urmăritorii săi. Imaginea în care acesta se află în șorturi a fost acompaniată de descrierea #bucuriatrans și #transsexualitateaestefrumoasă. Actorul de 34 de ani care s-a născut femeie și-a descris anterior operația drept „salvatoare de viață”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @elliotpage

Ce l-a ajutat cel mai mult pe Elliot

Într-un interviu cu Oprah Winfrey, fosta actriță a spus că „se simte confortabil” în trupul său „cel mai probabil pentru prima oară în viață”. Starul a explicat cu lacrimi în ochi de ce operația la pieptul său a fost atât de importantă.

„Este vorba despre atunci când ieși din duș cu un prosop în jurul brâului și te privești în oglindă, spunându-ți: «Uite-mă». Nu mai am acele momente în care simțeam panică în schimb”, a transmis Page.

Postarea a făcut furori printre celebrități

Postarea a primit deja peste două milioane de aprecieri pe Instagram, iar Page a fost susținut de un număr larg de staruri. Actorul Justin Cornwell a comentat: „Frate, văd de ce m-ai distrus la antrenamente!”. „Bunăciune”, a scris și Miley Cyrus, alături de o inimioară.

„Arăți minunat... și poate că cel mai important, arăți fericit”, a transmis Nina Dobrev. Și Julianne Moore, actriță care a jucat alături de Page în filmul Freeheld, a scris: „O vară fericită!”.

Și Oprah Winfrey și-a arătat susținerea pentru Page, după ce s-a operat pentru a-și schimba sexul. „Așa arată fericirea!”, a transmis celebra americancă. „Se pare că Elliot va străluci mai tare decât soarele în această vară”.

Operație salvatoare de viață

Elliot Page a spus la începutul lunii mai că operația de tranziție între genuri a fost o experiență „salvatoare de viață”. Starul nominalizat la Oscar a vorbit despre experiența de a deveni bărbat într-un interviu cu Oprah Winfrey. Acesta i-a spus realizatoarei TV că a fost „crucial și important” să-și anunțe tranziția într-un moment în care comunitatea transsexuală are parte de „reacții oribile”. Operația superioară a presupus înlocuirea țesutului sânului pentru a crea un piept masculin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel