Eliza, despre DIVORȚUL de Cosmin Natanticu: Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă

Foto: Cosmin Natanticu
Foto: Cosmin Natanticu

Eliza Natanticu a făcut dezvăluiri despre divorț.

Cosmin și Eliza Natanticu formează un cuplu solid în showbiz-ul românesc, dar cu toate aceasta, au trecut și ei prin momente de cumpănă.

Mariajul lor a fost la un pas să se destrame, după ce Cosmin a participat la un reality show. La emisiunea lui Dan Capatos, Eliza a povestit că soțul său a revenit după trei luni în care a stat izolat alături de alte vedete, fiind complet schimbat. Faptul că a trăit o perioadă destul de lungă departe de cotidian a avut consecințe asupra actorului.

"Orice joc de genul ăsta, în care te rupi de realitatea cotidiană te afectează la psihic. El a plecat în tandrețuri: Iubita, nu știu ce. După trei luni de zile, m-am dus să-l văd, l-am simțit rece, distant. Era clar că l-a afectat ce se întâmpla acolo. Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Am avut o cumpănă. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze", a declarat Eliza Natanticu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Tensiunile între cei doi au durat o perioadă destul de lungă.

"A durat cam o lună momentul de cumpănă. După care s-a remediat, nu știu cum. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta și și-a revenit omul", a mai spus ea.

Familia Natanticu vs surorile Buble. Noi tensiuni la ASIA EXPRESS

O primă echipă a obținut imunitatea și și-a asigurat pașaportul de trecere către țara și etapa următoare. Mihai și Elwira Petre sunt primul cuplu de vedete ce va concura mai departe pe Drumul Împăraților, în Georgia, iar pentru restul lupta acerbă pentru cele două imunități rămase continuă.

Ediția de săptămâna trecută a început cu un joc de amuletă între familia Natanticu și surorile Buble: ”Dacă vom câștiga, vom primi și pietre, iar Irina ne-a anunțat că vom avea un avantaj mare la plecarea la imunitate. Iar pentru asta ne dorim cel mai mult să câștigăm jocul de amuletă”. Într-un sat de munte, în ținutul tribului Chepni, cele două cupluri de vedete se vor întrece într-un joc de atenție, dexteritate și rapiditate. În vreme ce un concurent va fi nevoit să ofere informații prin intermediul unui walkie-talkie, al doilea va căuta să îndeplinească toate sarcinile în cel mai scurt timp, în funcțiie de indiciile primite. Ce echipă va câștiga amuleta, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, începând cu 20:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel