Răzvan Ciobanu, deces. Eli Lăslean: Mă doare sufletul să-l știu doar un înger

Eli Lăslean. foto: @Ellisfashion - FB
Eli Lăslean. foto: @Ellisfashion - FB

Eli Lăslean, creator de modă, este printre persoanele care l-au cunoscut pe Răzvan Ciobanu, decedat într-un accident de mașină, luni dimineața.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa luni dimineaţa, imediat după Paști, într-un grav accident petrecut la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa, pe DJ 226. Colegă de breaslă cu Răzvan, Eli Lăslean a povestit despre Răzvan la România Tv, luni dimineașa.

”O zi în care ar trebui să fim bucuroși și veseli, dar în care suntem foarte triști. Această veste a căzut ca un trăsnet peste capetele noastre. Îmi pare nespus de rău că Răzvan nu mai este printre noi. Mă doare sufletul să-l știu doar un înger, dar știu că de acolo de sus ne va veghea”, a spus Eli Lăslean într-o intervenție telefonică la România Tv.

”Am fost colegi, pur și simplu, nu am avut relații personale, eu fiind din Arad și pentru că am avut business în București, o vreme, în acest interval ne-am întâlnit la diferite acțiuni și evenimente de fashion la care am luat parte. L-am simțit întotdeauna un prieten adevărat, un coleg cumsecade, cum spunem noi, un om bun la suflet și foarte onest. Așa l-am simțit eu pe Răzvan. Foarte talentat - știu că a făcut rochii pentru multe persoane importante din această țară - și chiar îmi pare nespus de rău că a trebuit să sufere acest eșec. Cred că avea o fragilitate. Eu una îmi aduc aminte că puteam să o iau pe orice alte căi acum 20 de ani când, mergând spre București să cumpărăm două mașini de cusut, ne-a lovit mașină și l-am pierdut pe soțul meu, după o lungă suferință. Totodeauna trebuie să fim foarte tari. Deznădejdea nu este bună. Îmi pare rău că nu am apucat să ma întâlnesc în privat cu Răzvan. Ne-am întâlnit într-o dimineață la semafor la Piața Romană, ne-am făcut un selfie și am vorbit că am putea să ne întâlnim și să discutăm unele posibile colaborări. Din păcate nu am reușit să concretizăm acest gând. Chiar voiam să-l încurajez”, a mai declarat Eli Lăslean.

”A fost făcut pentru modă. Un artist! Un artist care, ca mulți artiști, avea o fragilitate deosebită. Sunt sigură că Răzvan mai avea multe de oferit”, a încheiat creatoarea de modă.

Citește și:

Răzvan Ciobanu, mort în accident. Adina Buzatu: Mă șochează... Ne-am văzut și...

Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel