Elena Merișoreanu, curtată de un mare partid. Mesaj dur pentru politicieni

Partidele au început racolarea artiștilor dragi românilor pentru a profita de popularitatea lor în perspectiva anului electoral. Unul dintre acești artiști este și Elena Merișoreanu, însă cântăreața de muzică populară este foarte dezamăgită de ceea ce se întâmplă pe scena politică.

Întrebată duminică, în emisiunea News Magazine, de la Antena 3, cum a răspuns acestor tentative de racolare, Elena Merișoreanu a declarat: "La începutul începuturilor, după Revoluție, poate vroiam să intru într-un partid, dar acum, când văd această discordie între partide în loc să-și dea mâna să se gândească ce fac pentru țară... Eu merg mult în străinătate și atâția tineri - stau și mă gândesc, sunt școliți la noi, facultăți, cheltuieli - se duc în stăinătate, se bucură străini de răul nostru, al românilor Pentru ce? Pentru ce creștem acești tineri? Pentru ce îi cultivăm și rămân să fie cei mai deștepti afară și aici la noi în țară nu au loc. Nu mă mai duc nici la vot, nici nu vreau să mai aud. Atâta lume necăjită, atâta lume amărâtă, încât nu mai pot", și-a exprimat revolta artista cu o carieră de peste cinci decenii.

În plus, Elena Merișoreanu nu consideră că ar util să intre în politică, mai ales că știe cât de greu o duc oamenii din țară, deoarece "nu vede o schimbare".

[citeste si]

"Am trecut prin toate partidele, le cânt la toți (...), dar vă rog să mă credeți că e un circ total. Ura asta între partide, nu o înțeleg. Este un exemplu foarte urât pentru tineretul care dorește să se înscrie într-un partid", a adăugat artista.

Chiar dacă nu este mulțumită de partide și politicieni, Elena Merișoreanu spune că a fost întrebată "dacă acceptă să fie pusă pe un afiș ca să poată merge pentru campanie" .  

"Am zis: «Domnule, puneți-mă, dar nu știu dacă o să merg». O să mergem, că noi din asta trăim. N-am să spun pe scenă niciun partid, decât oamenii să voteze omul, nu partidul. Eu nu votez partidul, am să votez doar oamenii. (...) Noi trebuie să căutăm oameni care ne vor conduce și vor face ceva pentru țară și pentru tineretul nostru care e foarte intelectual. Toți tinerii vorbesc 2-3 limbi străine și îi trimitem afară ca să fie slugile străinilor", a adăugat artista, care, duminică, a botezat un copil nevoiaș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel