EXCLUSIV  Elena Ionescu, ex-Mandinga, detalii despre băiețelul ei: “M-a debusolat!”

Elena Ionescu, ex-Mandinga, a traversat două zile obositoare, pentru prima dată de când este mămică. 

Bebelușul pare să-i fi dat bătăi de cap și s-a cam panicat puțin. Însă lucrurile sunt spre rezolvare.

“Băiețelul meu a fost extrem de cuminte până acum două zile. Are deja o lună. Până acum nu am avut probleme cu el, a fost foarte cumințel, doarme foarte mult noaptea, nu mi-a dereglat foarte mult programul. De vreo două zile însă m-a debusolat, cred că l-am lăudat prea mult și l-am deocheat. Are dureri de burtică și a plâns foarte mult. Cred că este din cauza laptelui. Îl alăptez dar mai suplimentez și cu formulă și am observat că de atunci e ceva ce nu îi priește. M-am panicat puțin pentru că tot plângea, însă am vorbit cu medicul pediatru și sper să rezolvăm problema”, a spus Elena Ionescu pentru DC NEWS.

(oar_w460)

“Petrec mult timp cu băiețelul meu. Sper să mergem în septembrie câteva zile la mare, după ce termin cu câteva concerte, vreau să-l duc la aerosoli. Deja am început să-l iau cu mine la studio. Pe el îl las să doarmă într-o cameră alăturată și eu îmi fac treaba. E destul de activ, am văzut că îi place mult la plimbare”, a mai adăugat artista.

(oar_w460)

Cântăreața și-a reluat deja activitatea și a început concertele de pe data de 15 august. Când pleacă la cântări, artista își lasă bebelușul cu bunica și soacra și încearcă să se întoarcă cât de repede poate acasă, depinde de orașul în care are cântare. Între timp, vedeta continuă și pregătirile de botez, pentru că în luna octombrie va avea loc ceremonia și petrecerea. Colega ei de breaslă, Adina Postelnicu din trupa Heaven îi va boteza copilul.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel