EXCLUSIV  Elena Ionescu, despre băiețelul ei: “Încep să îl cunosc!” Cum arată camera copilului!

Dana Popa / 07 aug 2018 / 14:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a adus pe lume vinerea trecută un băiețel perfect sănătos, născut prin cezariană. 

Cântăreața a ieșit din spital ieri și e fericită că și-a dus copilul acasă. Acum se obișnuiește cu statutul de mămică, dar și cu programul bebelușului și a vorbit, în exclusivitate, pentru DC News despre prima întâlnire cu micuțul Răzvan Ștefan. În plus, Elena ne-a dat și o fotografie cu camera copilului.

- Elena, cum a fost prima întâlnire cu băiețelul tău?

O bucurie pe care nu ai cum să o descrii în cuvinte, însoțită de lacrimi de fericire și împlinire.

(oar_w460)

- Cum a decurs operația de cezariană?

Operația a decurs bine, am avut parte de toată atenția doamnei Dr. Daniela Oprescu care mi-a dat o energie extraordinară pe tot parcusul intervenției astfel încât toate temerile mele au fost atenuate și totul a decurs perfect!

- Când ați ieșit din spital?

Ieri am ieșit din spital, mai exact luni, după 3 zile de spitalizare.

- Cum a fost prima noapte cu micuțul Răzvan Ștefan acasă? Cum te descurci în postura de mămică?

A fost ceva mai greu pentru faptul că dacă până atunci în spital fusesem ajutată de toate asistentele, acum eu trebuia să fac totul și oricât de entuziasmată ai fi nu ai cum să nu întâmpini greutăți. Sper să fie mai bine de aici înainte!

- E cuminte? Te lasă să dormi?

E cuminte, a dormit pe reprize, unele mai scurte, altele mai lungi, încă nu mi-am dat seama exact de programul lui pentru că suntem la început. Acum încep să îl cunosc și să realizez ce îi face mai bine și câtă atenție trebuie să îi atribui.

(oar_w460)

- Cum te simți acum ca mămică?

Mă simt ușor epuizată însă împlinită, fericită și pot spune că nu există sentiment mai frumos atunci când ești mamă.

- Cine te ajută cu bebelușul?

Mă ajută părinții, soțul meu, familia lui, fiecare cu ce poate în posibilitatea timpului pe care îl au pentru că ei muncesc și evident că nu vor fi non stop lângă noi!

- Pe cine ai sunat prima dată pentru sfaturi?

Pe nimeni! Am mai vorbit cu prietene care mi-au mai dat sfaturi din experiențele lor dar, în principiu, după cum a decurs și sarcina și nașterea și din ce auzisem eu, mi-am dat seama că fiecare experiență este complet diferită, la fel și stările, simptomele, copiii, tot practic!

(oar_w460)

- Când ai stabilit primul concert după naștere?

Pe 15 august am primul concert! Mă simt excelent de acum, deci cu siguranță e o perioadă suficientă de recuperare pentru mine.

  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24