Elena Gheorghe, mătușă pentru a doua oară!

Cântăreața Elena Gheorghe e în culmea fericirii. Sora ei, Ana Pîrvulescu, a adus pe lume al doilea copil, o fetiță frumoasă și sănătoasă. 

Ieri, artista și-a însoțit sora la un spital privat din Capitală și a avut mari emoții, postând de asemenea următorul mesaj pe Facebook: “A sosit ziua cea mare…vine prințesa, Ania Pîrvulescu! Tremurăm amândouă de emoție de parcă nu am fi trecut prin experiența asta niciodată, dar de fiecare dată e atât de diferit și de intens…Mulțumim din suflet pentru gândurile voastre curate! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Naștere ușoară, iubita mea surioară!”.

(oar_w460)

De asemenea, sora Elenei Gheorghe, Ana, a postat o poză cu ea, după naștere, pe rețelele de socializare, strângând doi ursuleți de pluș la piept. „Atâtea mesaje nu am primit nici de ziua mea... Dar e normal, căci zilele importante din viața mea sunt acelea în care au apărut Lucas și Ania! Vă mulțumim tuturor! D-zeu să ne binecuvânteze!”, a scris Ana Pîrvulescu pe Instagram.

Elena Gheorghe este și ea mămica a doi copii, având pereche, un băiețel și o fetiță, pentru care se pregătește deja de petrecere, căci în luna septembrie urmează să-i rupă turta.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel