EXCLUSIV  Elena Gheorghe, familia Unicorn

Cântăreața Elena Gheorghe se pregătește de petrecere. Azi, începând cu ora 17.00, vedeta dă startul unui eveniment de suflet: îi rupe turta fetiței sale de 1 an, pe nume Amelie Nicole, la o sală de evenimente cunoscută, din Pipera-Voluntari.

În locația aleasă pentru petrecere, aceeași ca la botez, Elena Gheorghe a pregătit nu doar un meniu de fițe, din care nu lipsesc preparate precum Crevete cu ou de prepeliță și cremă de branză, Somon fume cu sparanghel, Prosciuto crudo cu rucola proaspătă, Mousse de pește cu sardine și caviar tobiko, Smochine cu mousse de foie gras și susan negru și multe altele. Pe lângă aranjamentele florale și animatorii pentru copii, tema petrecerii aleasă de artistă este una cu unicorni. 

(oar_w460)

“Abia aștept să ne distrăm diseară, alături de invitați. Va fi petrecerea lui Amelie Nicole și am ales ca tematică să fim Familia Unicorn. Am vrut să facem ori cu unicorni ori cu prințese, dar am ales unicornii, așa că mergem pe această tematică și abia aștept să văd copiii cum se bucură de tot, mărturisește vedeta pentru DC NEWS.

Elena Gheorghe și soțul ei mai au un băiețel de 6 ani și 9 luni, pe Nicholas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel