El este Iulian, fiul lui Sorin Bontea: ”Sunt un tată mândru!”

foto facebook Sorin Bontea
foto facebook Sorin Bontea

Sorin Bontea a publicat mai multe fotografii cu fiul său, Iulian. 

”Sunt un tată mândru! El este @iulian.bontea313  băiatul meu!” a scris Sorin Bontea, pe Facebook, acolo unde a publicat mai multe fotografii cu fiul său. 

Iulian Bontea este pilot de curse. La cei 24 de ani ai săi, fiul lui Sorin Bontea este mai puțin cunoscut în lumea mondenă, fiind un sportiv pasionat și lasă rezultatele să vorbească în locul său. În fotografiile postate de chef-ul de la Antena 1, fiul lui Sorin Bontea ocupă locul 2 pe podium, la ”Cupa Logan”, etapa 3. 

Chef Sorin Bontea este un familist convins, căsătorit de peste 25 de ani și tatăl a doi copii de care este foarte mândru. ”Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr” spunea Sorin Bontea despre pasiunea pe care o avea pentru bucătărie. 

Iulian între box și curse. Miruna pregătește desertul

În vreme ce Iulian Bontea este un sportiv orientat spre performanță, Miruna Bontea calcă pe urmele tatălui său și visul ei este să ajungă un cofetar de succes. 

Despre Iulian, de-a lungul timpului presa a mai scris. În urmă cu doi ani, se scria despre el că face box, iar tânărul pugilist era pasionat și de karting. Pasiunea se pare că l-a urcat pe Iulian Bontea pe podium. 

Ce spunea chef Bontea despre relația cu cei doi copii ai săi

”Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune”, spunea în urmă cu mai mulţi ani Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin, scrie viva

Despre soția sa, povestea: ”Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel