Edward Sanda, nervos după căsătoria cu Cleopatra Stratan: Renunțați, vă rog!

Foto: Instagram Cleopatra Stratan
Foto: Instagram Cleopatra Stratan

Ce l-a înfuriat pe Edward Sanda după cel mai important eveniment din viața sa.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au toate motivele să fie fericiți. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu o săptămână, iar mesajele de pe paginile lor de socializare nu au încetat că curgă. 

Cu toate acestea, deși mulți i-au felicitat pentru pasul cel mare pe care l-au făcut, unele comentarii l-au enervat pe cântăreț, care nu s-a putut abține și a transmis un mesaj. 

Sătul ca oamenii să îi comenteze fiecare decizie, apariție și declarație, Edward Sanda a vorbit în mediul online despre un lucru care l-a supărat destul de tare.

"Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, a scris Edward Sanda pe Instagram în ziua evenimentului. 

Edward Sanda, nervos. Mesajul publicat după nuntă

 

Cei doi nu și-au dorit să aibă nași și nici nu au visat la o nuntă ca-n povești, ci au vrut ca momentul să fie unul cât mai discret.

Mulți au comentat felul în care Cleopatra Stratan și Edward Sansa s-au îmbrăcat pentru cununia religioasă, dar și faptul că nu au avut nași, acesta fiind motivul care i-a enervat. 

"Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face". E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent", a spus Edward Sanda.

Pavel Stratan, reacție după ce Cleopatra a fost cerută de soție: Eu consider că el...

Pavel Stratan a vorbit despre momentul în care Cleopatra, fiica sa, a fost cerută de soție de Edward Sanda. Ce crede artistul.

"I-am spus să fie într-un ceas bun! Dar nu a fost o surpriză, mă așteptam ca Edward să facă acest pas. Eu consider că el este tot ce și-a dorit Cleopatra și eu cred că ea și-a găsit fericirea. Îmi doresc să fie fericită. Am toată încrederea în Cleopatra, pentru când o să se mute la București, pentru că până acum nu a luat o decizie proastă și e posibil să venim toți aici”, a spus Pavel Stratan în emisiunea "Showbiz report", de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel