Ediție specială! Horațiu Mălăele, pe scenă cu fiul său

Celebrul actor Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate, în spectacolul de comedie ”Ediție Specială”, ce va avea loc vineri, 6 iulie, de la ora 20:00, la Cinema PRO. 

Cu umorul său tipic și infinita plăcere a improvizației, alături de fiul său, Bogdan Mălăele, acompaniați de îndrăgitul interpret Radu Captari, Horațiu Mălăele îi va delecta pe spectatorii prezenți cu texte veritabile culese din cele mai aplaudate spectacole dar și cu abordările pline de amuzament ale subiectelor actuale, pigmentate cu dialoguri surprinzătoare și monologuri ce stârnesc hohote de râs.

(oar_w460)

Spectacolul ”Ediție Specială”, găzduit de Cinema PRO va fi urmat de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, o comedie în care maestrul ironiei și al hazului ascuțit poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor. Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Spectatorii care vor lua parte la spectacolul ”Ediție Specială” programat pe 6 iulie, vor beneficia de vizionarea peliculei, în mod gratuit.

(oar_w460)

(oar_w460)

Persoanele care nu doresc să piardă ocazia reîntâlnirii cu maestrul Horațiu Mălăele, își pot procura biletele atât de la casa de bilete Cinema PRO cât și online de pe eventim.ro, și ticketnet.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel