Eddie Murphy, REVENIRE pe marile ecrane. Când va fi lansată continuarea comediei „Un prinț în America”

Sursă foto: Facebook Eddie Murphy
Sursă foto: Facebook Eddie Murphy

La 32 de ani de la filmul “Un prinţ în America”, Eddie Murphy şi Arsenio Hall revin cu o continuare a peliculei, intitulată de aceast dată “Un rege în America”.

Eddie Murphy revine pe marile ecrane cu o continuare a comediei “Un prinț în America”. Pelicula a făcut furori în 1988, când a fost lansată, iar actorul spune că acum oamenii au nevoie de râsete mai mult decât oricând, din cauza pandemiei, scrie ABC News

„Am vrut ca acest film să surprindă spiritul primului şi să fie foarte, foarte amuzant. Acum... oamenii chiar au nevoie de nişte hohote de râs, de comedie.”, a spus Eddie Murphy.

Nu am ştiut la ce să mă aştept când Eddie m-a sunat şi mi-a spus: “Hei, cred că (scenariul n.r.) e gata ca să-l citeşti. Trebuie să vii încoace şi să-ţi arunci un ochi pe el”. A fost ceva incredibil, ca un cadou minunat de Crăciun.”, a spus Arsenio Hall.

Aproape toți actorii din filmul original s-au reîntâlnit pentru continuarea comediei “Un prinț în America”, alături de câteva figuri noi. Printre ei, actorii Wesley Snipes şi Tracy Morgan. În noul film, personajul interpretat de Murphy, Akeem, află că are un fiu în Statele Unite şi se întoarce aici pentru a-i oferi tânărului titlul de prinţ moştenitor al regatului Zamunda. Filmul va fi lansat pe 5 martie pe o platformă internaţională de streaming video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel