Ecaterina Ladin, "Dalida" din serialul "Las Fierbinți", izolată chiar în Fierbinți: Nu am reușit să mă împrietenesc cu oamenii de aici

Ecaterina Ladin se află în izolare chiar în Fierbinți. Actrița care o interpretează pe Dalida din serialul Las Fierbinți a povestit de ce a luat această decizie. Filmările pentru serialul difuzat de PRO TV au fost suspendate din cauza coronavirusului.

Actriței Ecaterina Ladin, cea care o interpretează pe Dalida din Las Fierbinți, îi este din ce în ce mai dor de filmările pentru serialul difuzat de PRO TV, acesta fiind oprite momentan din cauza coronavirusului.

"Dacă îmi este dor? Vai de capul meu! Mă doare sufletul de dor. Când ai o vacanță parcă te bucuri că se mai opresc filmările, știi că revii și dorul nu e așa mare. Acum, când ești obligat să stai acasă, parcă dorul se întețește înmiit", a spus Ecaterina Ladin pentru click.ro.

"Dalida", izolată în Fierbinți

"Soacră-mea și-a luat o casă în Fierbinți, fiindcă își dorea foarte mult casă la țară. Aici ne-a prins și aici am rămas", a spud Ecaterina Ladin.

"Încă nu am reușit să mă împrietenesc cu oamenii de aici fiindcă nu ieșim nicăieri. Doar cu vânzătoarele de la magazin ne zâmbim pe sub măști", a mai spus actrița. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel