După Jo, Uddi şi Nadir, Randi a mai descoperit un artist

După ce a adus în atenția publicului și în topurile de radio artiști precum Jo, Nadir sau Uddi, Famous Production lansează o altă artistă, Claudia.

Piesa de debut, "Jos jos", este compusă chiar de către artistă, care, de la vârsta de 5 ani, a descoperit pianul, iar de atunci muzica face parte din viața ei.

Claudia: "Mă consider o persoană care a avut şansa de a-şi urma visul, lucru pe care ni-l permitem cu greu în zilele noastre. Şi ce poate fi mai frumos decât o echipă care lucrează pentru un vis? Am simţit acest lucru prima dată când am intrat în studiourile de la Famous Production. Bucureştiul poate părea multora un haos şi îţi poate stinge inspiraţia dacă nu înveţi şi nu reuşeşti să fii creativ în orice situaţie. Însă mediul atât de primitor şi echipa de la Famous m-au făcut să îmi doresc încă din primele minute, să devin şi eu, o parte din acest tot care serveşte muzica."

Randi îi urează bun venit în echipă: "Mă bucur să vă anunț că avem o nouă colegă în echipă, Claudia, căreia îi urez bun venit! Sper să o primiți și voi cu brațele deschise și să vă placă primul ei single – Jos jos, în calitate de artist din gașca #famous. Unul dintre motivele pentru care am pus bazele Famous Production a fost pentru a descoperi și promova artiști talentați, precum Claudia."

Puteți viziona videoclipul aici: https://youtu.be/Yf-bIoBWeJU

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel