Dumy Klaw, tânărul care surprinde cu premiile și realizările sale

Un elev al Liceului Tehnologic "Goga Ionescu" din Titu, care surprinde cu premiile și realizările sale în domeniul muzical, explică ce motivație i-au oferit profesorii de muzică de la Școala Populară de Arte și Palatul Copiilor Târgoviște pentru a renunța la decizia de a se înscrie la un liceu de arte. 

"Eu nu am luat lecții de canto! Am întrebat profesorii de muzică de la Școala Populară de Arte și Palatul Copiilor Târgoviște dacă aș putea intra la Liceul de Arte "Bălașa Doamna", dar dâșsii mi-au spus că nu ar avea ce să mă mai învețe pe mine acolo. Pentru că sunt foarte bun! Am rămas surprins și asta m-a făcut să prind multă încredere în mine", a povestit Claudiu Dumitrache, alias Dumy Klaw.

La varsta de 12 ani, Claudiu Dumitrache (Dumy) canta la Teatrul "Tony Bulandra" din Targoviste. Cativa ani mai tarziu, se mandrea cu premiul pentru "Cea mai buna voce masculina" Bucuresti 2013, premiul pentru "Tehnica si expresivitate vocala de exceptie" Bucuresti, Premiul de Excelenta Dambovita si multe altele.
Dupa multe spectacole, festivaluri si emisiuni-tv, Claudiu, infiinteaza in acest an TITU BAND, club pentru promovarea tinerilor talentati cu sprijunul Liceului "Goga Ionescu", Palatul Copiilor Targoviste (filiala Titu), Biblioteca Oraseneasca Titu, si Primaria Orasului.

In prezent, lucreaza la promovarea clubului TITU BAND si organizarea unor spectacole in judet, este elev la Liceul "Goga Ionescu" si se mai gandeste ca anul viitor sa lanseze oficial un single prin care doreste a se lansa pe piata muzicala romaneasca.

Dumy Klaw a reușit să impresioneze și pe marii artiști români care l-au auzit cum cântă: "Sa canti la 15 ani asa performant ... Iarta-ma! Avem nevoie de baieti ca acesta care canta bine!", l-a lăudat Mirabela Dauer într-o emisiune la ZUTV.

De asemenea, What's Up se declară un fan al tânărului: "Imi place ca are o sensibilitate a lui ..."

Dumy are un cont de YouTube unde îi pot fi vizionate și ascultate piesele, http://youtube.com/DumyKlawVEVO, dar și pagină de Facebook: https://www.facebook.com/Dumy.Klaw

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel