Dumitru Fărcaș a murit. Gheorghe Turda: Mi-a fost ca un tată

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda

Taragotistul Dumitru Fărcaş a murit în noaptea de luni spre marţi într-un spital din Cluj-Napoca, unde se afla internat pentru o intervenţie. Cântărețul de muzică populară Ghoerghe Turda și-a exprimat regretul față de dispăriția marelui artist.

"Am avut o relaţie extraordinară. A fost profesorul meu din Conservator, dirijorul Ansamblului Mărţişorul din Cluj, unde m-am format ca artist, ca om şi ca prieten adevărat al maestrului. Atunci când am venit la facultate la Cluj, tatăl meu i-a zis: "Să  fiţi ca tatăl lui". Şi chiar s-a comportat ca un tată adevărat cu mine. L-am respectat şi îl voi respecta.

Ştiu că a avut probleme de sănătate, dar nu l-au marcat. Am fost foarte surprins de dispariţia lui. Era un tun de sănătate (...) Niciodată nu s-a plâns că ar fi suferit de ceva. Cu un an sau doi în urmă, arăta foarte bine şi spunea că nu are probleme cu inima. Era stăpân pe el, pe ce făcea pe scenă. Pe toţi cei care au fost sub bagheta lui ne-a ajutat în carieră", a mărturisit Gheorghe Turda, la Antena 3.

Citește și: Dumitru Fărcaș a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel