Ducesa de Alba (Spania), renunţă la avere ca să se mărite, la 85 de ani

ok alba
ok alba

Una dintre cele mai bogate femei din Spania, ducesa de Alba, ar fi gata să renunţe la averea personală - estimată între 600 de milioane şi 3,5 miliarde de euro - numai pentru a se putea căsători cu un funcţionar mai tânăr ca ea cu 24 de ani, relatează BBC News.

Cei şase copii ai ducesei s-au opus până acum planurilor mamei de a se căsători cu Alfonso Diez, un funcţionar civil din cadrul Departamentului pentru asigurări sociale. Cei doi sunt prieteni de mai mulţi ani.

Presa locală a relatat că ducesa, în vârstă de 85 de ani, a hotărât să-şi împartă averea mai devreme moştenitorilor. "Alonso nu vrea nimic. Tot ce vrea sunt eu", a declarat ducesa la începutul acestui an.

Zvonuri că cei doi se căsătoresc au apărut şi în 2008, dar un comunicat al Casei de Alba le-a pus capăt spunând că relaţia "se bazează pe o lungă prietenie şi nu sunt niciun fel de planuri de căsătorie".

Potrivit El Pais, fiul cel mare al ducesei, Carlos, va moşteni Palatul Liria din Madrid şi Palatul Monterrey din Salamanca. Celelalte palate şi miile de hectare de terenuri vor fi împărţite între copiii ducesei şi cei opt nepoţi.

Cayetana este plină de viață, participă în calitate de invitată de onoare la celebrele lupte cu tauri, așteaptă să îi arunce toreadorul batista în tribună.

Pe Cayetana o găsim la petreceri, la sarbători celebre de localități, adică mereu în companie, scrie presa spaniolă.

Citeşte şi:

Ducesa de Alba a Spaniei s-a căsătorit pentru a treia oară, la vârsta de 85 de ani. Mirele, cu 25 de ani mai tânăr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel