Urmărește emisiunea live


Dua Lipa REVINE pe scenă. Spectacol INEDIT

Dua Lipa
Dua Lipa

Dua Lipa, considerată una dintre 'reginele' muzicii pop britanice, a anunţat joi că va reveni pe scenă cu 'Studio 2054', un spectacol pe care îl va susţine într-un format virtual în data de 27 noiembrie, relatează EFE. 

Concertul va fi un caleidoscop al trecutului, prezentului şi viitorului, cu piese incluse pe albumul 'Future Nostalgia' (2020), pe remixul 'Club Future Nostalgia' şi pe albumul ei de debut, 'Dua Lipa' (2017).

Spectacolul virtual va fi înregistrat într-o sală polivalentă şi va include diverse scene, în cadrul cărora solista britanică va cânta alături de o pleiadă de muzicieni, acrobaţi şi patinatori.

Concertul va beneficia de participarea unor invitaţi surpriză pentru a oferi spectatorilor o noapte plină de momente de neuitat.

Următorul său concert cu prezenţă fizică este programat de-abia în primăvara anului 2021 la Liverpool, în Marea Britanie, însă cântăreaţa britanică nu a dorit să aştepte până atunci şi a decis să susţină un show în format virtual, pentru a respecta astfel normele sanitare impuse de pandemia de COVID-19.

'Studio 2054' va fi difuzat în direct de platforma LIVENow, iar biletele vor fi disponibile începând de vineri, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel