Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

DROB de MIEL, simplu și ușor. Rețetă exotică de PAȘTE

PAȘTE 2019. Rețetă drob
PAȘTE 2019. Rețetă drob

DROB de MIEL, simplu și ușor. Rețetă exotică. Vreți să impresionați musafirii cu o rețetă exotică de DROB de MIEL pentru masa de Paște? Aici veți găsi o rețetă de DROB de MIEL - simplu și ușor de făcut - cu două ingrediente minune pentru papilele gustative.

DROB de MIEL, simplu și ușor. Rețetă exotică. Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de baza.

DROB de MIEL, simplu și ușor. Rețetă exotică. INGREDIENTE

750 gr organe de miel
200 gr carne de miel
un prapur de miel
cate 2 legaturi de ceapa verde, usturoi verde, marar si patrunjel
cate 2 linguri de menta si tarhon proaspat tocat
4 oua
sare si piper dupa gust
ulei si pesmet pentru tapetat tava
Condimente pentru fiert carnea:
1 lingurita de menta verde si tarhon uscat
1 lingurita boabe de piper colorat
2 frunze de dafin

[citeste si]

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel aromat cu tarhon si menta verde:

DROB de MIEL, simplu și ușor. Rețetă exotică. Carnea si organele de miel trebuie curatate de piele si grasime, apoi spalate bine cu apa rece. Pune-le la fiert in 2-3 litri de apa si aduna spuma formata la suprafata. Adauga in oala foile de dafin, piperul, menta si tarhonul uscat si lasa-le sa fiarba. Cand sunt gata, strecoara-le si lasa-le la racit.

DROB de MIEL, simplu și ușor. Rețetă exotică. Intre timp, toaca marunt ceapa, usturoiul si verdeturile. Toaca organele si carnea de miel in cuburi mici si adauga-le peste verdeata. condimenteaza cu sare si piper dupa gust, pune ouale batute si amesteca bine compozitia.

Tapeteaza cu ulei si pesmet o tava rotunda cu pereti detasabili sau o tava de chec. Intinde prapurul in tava, rastoarna compozitia, preseaza usor, apoi imbraca drobul cu marginile prapurului. Coace-l in cuptorul preincalzit la 180 de grade, cam 30 de minute, pana se incheaga bine, apoi scoate-l din tava si lasa-l la racit, scrie Bcataras.ro.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.23
YesMy